Agreena a participat la Conferința AgTech 2023

Agreena, o companie inovatoare în domeniul agricol, a participat cu succes la Conferința AgTech 2023. Troels Husfeldt, Head of Market pentru South Eastern Europe, a fost prezent pe scena evenimentului și a împărtășit idei și perspective interesante despre practicile regenerative în agricultură și cum acestea pot contribui la creșterea sustenabilității financiare.

La eveniment, Agreena a fost reprezentată de un grup de specialiști și parteneri de top, printre care Andrei Pavlenco – CEO Proteh Agro SRL, partener exclusiv al Agreena în Moldova, Viktoriia Pustynikova – Partnerships Manager pentru South Eastern Europe Agreena și Mihaela-Monica Vasile – Market Lead pentru Agreena în România și Moldova.

Agreena este o companie cu o viziune puternică asupra tehnologiei inovatoare în agricultură și cu o pasiune pentru practicile regenerative. Participarea lor la Conferința AgTech 2023 demonstrează angajamentul lor față de sectorul agricol și preocuparea pentru creșterea sustenabilității în domeniu.